HomeFa-CGSIMFa-Canada

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

بطور کلی سرمایه گذار بایستی دارای سه شرط زیرباشد:

  1. دارای حد اقل 1,600,000 دلار کانادا دارائی خالص. این دارائی میتواند شامل زمین و منزل و اشیا دیگر باشد. توجه داشته باشید که هیچ لزوم یا اجباری برای اوردن این دارائی به کانادا نیست و این بستگی به تصمیم سرمایه گذار دارد.این دارائی میتواند در مورد دولت فدرال کلا متعلق به همسر باشد و در مورد ایالت کوبک قسمتی از ان متعلق به همسر و یا حتی میشود بعنوان هدیه به سر مایه گذار هدیه شده باشد البته بشرط اینکه شش ماه از تاریخ ان گذشته باشد.
  2. دارای تجربه مدیریت بمدت دوسال ظرف پنج سال گذشته. سرمایه گذار میتواند صاحب موسسه تولیدی یا خدماتی باشد و بتواند دفاتر سود وزیان و مالیاتی ومدارک افراد مستخدم خود را عرضه کند.یا اینکه مدیر شرکت یا سازمانی و یا قسمتی از یک شرکت یا موسسه ای را با حداقل دو نفر کارمند تما م وقت بعهده داشته باشد.
  3. پس از گزینش از طرف دولت فدرال یا ایالت کوبک سرمایه گذار بایستی یا مبلغ 800,000 دلار کانادا را بدون بهره بمدت پنج سال تحت اختیار دولت فدرال یا ایالت کوبک قرار دهد یا به یکی از بانکهای مورد اعتماد دولت اجازه دهد این مبلغ را بجای او وازیز کند و برای انجام این کاربانک مبلغی را حدود 220,000 دلار کانادا بعنوان بهره بانکی و سایر مخارج دریافت خواهد کرد.ما پس از تصمیم شما برای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری تمام مسئولیت های انجام کاررا بعهده خواهیم گرفت وهمراه شما قدم به قدم پرونده شما را تکمیل و به اداره مهاجرت تسلیم کرده و سپس در امادگی شما برای مصاحبه و تعقیب هر گونه پیچ و خمی با شما همکاری خواهیم داشت تا شما به خاک کانادا وارد شوید. ما مطمئن هستیم بعد از اتمام کار شما ما را یکی از معتمدین خود خواهید پذیرفت.

با پرکردن این فرم ارزیابی رایگان به ما فرصت می دهید تا به شما بگوئیم کدام یک از برنامه ها برای شما مناسبتر است.

 

سرمایه گزاری استانی

اغلب استانهای کانادا با دولت فدرال کانادا قراردادی برای انجام کار مهاجرت امضا کرده اند. البته شرائط هر یک با هم متفاوت است .

بطور کلی شرائط زیر در مورد اغلب انها صادق است.

بزای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری استانی:

  1. سرمایه گذار استانی بایستی شخصا درامور روزانه فعال بوده و ان موسسه را اداره کند.
  2. مبلغی را در حدود 300,000 الی 400,000 دلار کانادا رابستگی به استان مربوطه بعنوان دارائی خالص ارائه کند.این مبلغ برای استانهای مختلف متفاوت است. هیج لزومی برای اوردن این مبلغ به کانادا نیست.
  3. سابقه اداره موسسه خود و یا مدیریت محلی را داشته باشد.
  4. برای مدت حد اقل یک هقته به ان ایالت سفر کند و اگاهی لازم را برای سرمایه گذاری کسب کند و مصاحبه شود.
  5. پس از قبولی در مصاحبه برنامه اجرای این سرمایه را ارائه دهد.
  6. قبلا از تصویب مهاجرت بایستی حدود 100,000 دلار کانادارا بعنوان ضمانت اجرادران ایالت ودیعه بگذارد . این مبلغ بعداز اجرا تعهدات باز پرداخت خواهد شد.
  7. سرمایه گذار استانی بایستی حداقل مبلغی را حدود 150,000 را صرف خرید یا تاسیس موسسه یا گارگاهی بکند.

مهاجرت از طریق حرفه

چنانچه از طرف یک شرکت کانادانی معتبر کار گرفته باشید که مورد موافقت اداره کار کاناد هم قرار گرفته باشد و دارای دانش کافی زبان و حداقل دوسال تجربه کاری معتبر در رشته خود باشید و امتیاز کافی را هم دارا باشید میتوان برای شما از طریق حرفه ای برای مهاجرت شما اقدام کرد.

ما میتوانیم پرونده شما را بررسی و چنانچه امتیاز کافی و حداقل زبان و غیره را دارا باشید پرونده شما را بجریان بیاندازیم و اگر شانس شما برای موفقیت در این مسیر زیاد نبود از طریق کار در امریکا برای شما عمل کنیم.

برای اگاهی بیشتر از طریق امریکا لطف کنید قسمت مهاجرت به امریکای مارا باز کنید و قسمت ای بی تری که اقامت از طریق کار است را مطالعه کنید. با این روش از بدو ورد درای اقامت دائم و گرین کارت خواهید شد. این روش با تعهد یک سال کار همراه با حقوق و بیمه درمانی میباشد. ما تمام ای مسیر را ازقبیل تهیه کار تا مصاحبه را با شما همراه خواهیم بود. چنانچه این روش مورد قبول شما بود و برای مهاجرت جدی هستید با ما تماس بگیرید.

مهاجرت از طریق تخصص

چنانچه شما بتوانید امتیازات کافی را از نظر سن تحصیلات سابقه کاری بخصوص نوع تجربه کاری شما که بتواند در رده مورد قبول ان او سی قرار بگیرد و زبان اول و دوم و امتیازات همسر و غیره بخصوص راداشته باشیدو مضاف بر ان هم اگر کاری را هم از طرف یک کارفرمای کانادائی معتبر که به تصویب اداره کار کانادا رسیده باشد  تا امتیازات شما را هم بیشتر کند میتوان از طریق تخصص کاری کانادا برای شمااقدام کرد.

اداره مهاجرت اخر هر ماه برای انتخاب متقاضی مهاجرت از طریق تخصص کنکور برقرار میکند که از میان شرکت کنند گان که قبلا ثبت نام کرده اند افراد با حد اکثر امتیاز را انتخاب میکند و به انها اعلام میداردکه مدارک را تهیه کرده و ظرف 60 روز به اداره مهاجرت تحویل دهند.

ما میتوانیم پرونده شما را بررسی و چنانچه امتیاز کافی و حداقل زبان و غیره را دارا بودید پرونده شما را بجریان بیاندازیم و اگر شانس شما برای موفقیت در این مسیر زیاد نبود و یا در کنکور ماهیانه موفق نشدیداز طریق کار در امریکا برای شما عمل کنیم و هزینه پرداختی را بعنوان اولین قسط مهاجرت به امریکا را از طرف شما قبول کنیم

 

تحصیلات در کانادا

Who's Online

ما 17 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

با ما در تماس باشید

مستقیم از ایران بدون نیاز به کد :85521381 از ساعت ده شب به بعد به وقت ایران
604.626.8848
604-988-2426
6046268848

immigration AT cgsim.com

3116 Fairmont Road, North Vancouver, BC, British Columbia,V7R 2W6, Canada