HomeFa-CGSIM

درباره ما

به عنوان عضو رسمی کانون مشاورین مهاجرت کانادا ICCRC #R420055

و نماینده رسمی بانکهای سرمایه گذاری کانادا و وکلا وشرکتهای مهاجرتی امریکا امادگی خود را برای خدمات مهاجرتی اعلام میکنیم‫.

اقای ابوالفضل طاهری دانش اموخته مقاطع لیسانس مهندسی شیمی و فوق لیسانس مهندسی محیط زیست از پلی تکنیک تهران،و دوره مهاجرت از دانشگاه یو بی سی با بیش از ۳۵ سال تجربه وخدمات امادگی خود را جهت پاسخگویی به پرسشهای شما اعلام میکنند

مهاجرت به آمریکا

گرین کارت امریکا (کارت اقامت دائم) | EB5

شرائط گرفتن گریت کارت از طریق EB5

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

  • سرمایه گذاری بملغ US$500,000 دلار امریکا در یکی از پروژه های مراکز منطقه ای یا پروژه های معتبر دیگر.
  • استخدام ده نفر بطور مستقیم یا غیر مستقیم یا غیر غیر مستقیم از طرف پروژه انتخاب شده
  • بازگشت US$500,000 همراه با بهره توسط پروژه مربوطه

 با توجه به ارقام گزارش شده امریکا گرفتن گرین از طرف دولت امریکا در کمتر از دوسال برای متقاضی و همسر و فرزندان زیر 21 سال صارد خواهد شد.

دریافت گرین کارت دائم برای متقاضی وهمسر و فرزندان استفاده از کلیه مزایای یک شهروند امریکائی بغیر از شرکت در انتخابات و پاسپورت از قبیل مخارح تحصیل و غیره.

توجه: قابل توجه اینکه این پروژه های مورد نظر طوری انتخاب شده تا در صد ریسک ان به حداقل برسد مثل پروژه هائی از قبیل ساختن مدارس که با توافق دولت و تعهد سازمان مدارس یا ساخت خانه های سالمندان که دولت مرکزی در ان متعهد است یا اضافه کردن بخشی به یکی از بیمارستان ها یا اضافه کردن امکانات شهری توسط شهرداری محل.

بهر حال پروژه ها با دقت زیاد انتخاب شده است. ضمنا متقاضی و همسر و فرزندان زیر 21 سال انها میتوانند در هر نقطه ای از امریکا زندگی یا کار کنند و یا مشغول تحصیل شوند و فرزندان شما از تسهیلات و مزایای مساوی شهروندان امریکائی برخوردار خواهند بود.

ویزای تجاری امریکا | E2

شرائط و محسنات این روش

  • سرمایه گذاری حداقل $150,000 امریکا باخرید یک محل کار در امریکا و استخدام یک نفر مقیم یا شهر وند امریکائی بغیر از افراد خانواده خود. بایستی حد اقل 50 درصد محلی که درا ان سرمایه گذاری شده متعلق با شما باشد.
  • ویزای تجاری برای شما و همسر و فرزندان زیر 21 سال صارد خواهد شد
  • صدور ویزای تجاری در مرحله اول سه سال و بعدا دوسال تکرار خواهد شد و تازمانی که وضعیت محل کار مناسب باشد ادامه خواهد یافت.
  • صدور ویزای مهاجرت به امریکا بطور معمول در مدت بسیار بسیار کوتاهی زیر 6 ماه یا در مواردی زیر دوماه انجام خواهد شد.

شما میتواند ویزای E2 را تبدیل به اقامت دائم با گرین کارت EB5 کنید بشرط اینکه شرائط EB5 را رعایت کنید. شما میتواند زمانیکه از طریق E2 به امریکا امده اید تقضای گرین کارت از طریق EB3 کنید و صاحب گرین کارت و اقامت دائم امریکا بشوید.

• توجه داشته باشید که صدور ویزای تجارت تا زمانیکه مشغول این کار هستید ادامه خواهد یافت و چنانچه مایل به گرفتن گرین کارت و اقامت دائم هستید بایستی از برنامه های دیگری ظرف این مدت استفاده کرد و اقامت خود را تبدیل به گرین کارت کنید.

• در صورت تمایل ما میتوانیم محل های کار مناسبی رابه شما پیشنهاد کنیم.

گرین کارت از طریق کار | EB3

شرائط اخد گرین کارت و اقامت دائم امریکا

افراد بدون تخصص که حاضر باشند حداقل یک سال در مراکزی که احتیاج به افراد غیر متخصص دارند از قبیل مراکز پاکشوئی یا خشک شوئی ها صنعتی یا پیتزا فروشی یا پرورش طیور بمدت یک سال بعد از وردشان به امریکا کار کنند میتوانند صاحب گرین کارت و اقامت دائم امریکا شوند.

ما میتوانیم از این طریق کار بدون تخصص تمام تسهیلات را برای شما فراهم کنیم چه از گرفتن کار و تمام مراحل ان از جمله اجازه وزارت کار امریکا اجازه اداره مهاجرت امریکا اجازه وزارت امور خارجه امریکا و در اخر کمک به مصاحبه شما در سفارت امریکا.

شرایط این مسیر o تعهد انجام یک سال کار در محل تائین شده که به تصویت اداره کار امریکا رسیده باشد o دارابودن سلامتی کامل و عدم سابقه جنائی o اخذ گرین کارت برای متقاضی و همسر و فرزندان زیر 21 سال o استفاده از بیمه سلامتی و مزایای ان o دریافت حقوق در زمان کاریک ساله

این روش مراحل مختلفی را دارد که مهم ترین انها تصویب این روش از طرف اداره کار و سازمان مهاجرت امریکا میباشد.

متقاضی بعد از انجام تعهد یک ساله کاری میتواند همراه همسر و فرزندان خوددر هر نقط امریکا که تمایل داشته باشدبا حفظ گرین کارت زندگی و کار کند.

با توجه به ارقام امروز دولت امریکا این مسیر حدود دو سال طول خواهد کشید.

زیر مجموعه ها

Who's Online

ما 15 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

با ما در تماس باشید

مستقیم از ایران بدون نیاز به کد :85521381 از ساعت ده شب به بعد به وقت ایران
604.626.8848
604-988-2426
6046268848

immigration AT cgsim.com

3116 Fairmont Road, North Vancouver, BC, British Columbia,V7R 2W6, Canada