Home

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

بطور کلی سرمایه گذار بایستی دارای سه شرط زیرباشد:

  1. دارای حد اقل 1,600,000 دلار کانادا دارائی خالص. این دارائی میتواند شامل زمین و منزل و اشیا دیگر باشد. توجه داشته باشید که هیچ لزوم یا اجباری برای اوردن این دارائی به کانادا نیست و این بستگی به تصمیم سرمایه گذار دارد.این دارائی میتواند در مورد دولت فدرال کلا متعلق به همسر باشد و در مورد ایالت کوبک قسمتی از ان متعلق به همسر و یا حتی میشود بعنوان هدیه به سر مایه گذار هدیه شده باشد البته بشرط اینکه شش ماه از تاریخ ان گذشته باشد.
  2. دارای تجربه مدیریت بمدت دوسال ظرف پنج سال گذشته. سرمایه گذار میتواند صاحب موسسه تولیدی یا خدماتی باشد و بتواند دفاتر سود وزیان و مالیاتی ومدارک افراد مستخدم خود را عرضه کند.یا اینکه مدیر شرکت یا سازمانی و یا قسمتی از یک شرکت یا موسسه ای را با حداقل دو نفر کارمند تما م وقت بعهده داشته باشد.
  3. پس از گزینش از طرف دولت فدرال یا ایالت کوبک سرمایه گذار بایستی یا مبلغ 800,000 دلار کانادا را بدون بهره بمدت پنج سال تحت اختیار دولت فدرال یا ایالت کوبک قرار دهد یا به یکی از بانکهای مورد اعتماد دولت اجازه دهد این مبلغ را بجای او وازیز کند و برای انجام این کاربانک مبلغی را حدود 220,000 دلار کانادا بعنوان بهره بانکی و سایر مخارج دریافت خواهد کرد.ما پس از تصمیم شما برای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری تمام مسئولیت های انجام کاررا بعهده خواهیم گرفت وهمراه شما قدم به قدم پرونده شما را تکمیل و به اداره مهاجرت تسلیم کرده و سپس در امادگی شما برای مصاحبه و تعقیب هر گونه پیچ و خمی با شما همکاری خواهیم داشت تا شما به خاک کانادا وارد شوید. ما مطمئن هستیم بعد از اتمام کار شما ما را یکی از معتمدین خود خواهید پذیرفت.

با پرکردن این فرم ارزیابی رایگان به ما فرصت می دهید تا به شما بگوئیم کدام یک از برنامه ها برای شما مناسبتر است.

 

Who's Online

ما 17 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

با ما در تماس باشید

مستقیم از ایران بدون نیاز به کد :85521381 از ساعت ده شب به بعد به وقت ایران
604.626.8848
604-988-2426
6046268848

immigration AT cgsim.com

3116 Fairmont Road, North Vancouver, BC, British Columbia,V7R 2W6, Canada